Oline-Bloch
 

Søfronten lystbådehavn

Havnens Koordinater:


55°10,6N11°38,4E


Ligger i Smålandshavet ved indsejlingentil Karrebæksminde og Næstved, til bagbord lige før klapbroen. Søfrontensvestlige molehoved er netop blevet forlænget for at sikre fuldstændig bølgelæ ihavnen.
Karrebæksminde ligger ved Susåensudmunding i Smålandshavet . Det er et populært feriested og et lille fiskelejemed herlig stemning og miljø. Her er et stort udvalg af restaurationer ogcafeer, samt supermarked, minigolf, camping og meget mere. Her er også mulighedfor at købe røgede fisk til frokosten eller nyde en kølig forfriskning, mens dubetragter livet langs kanalen.
"Søfronten" lystbådehavn harstrøm og vand på alle broer. Diesel kan tankes ved servicebroen udforhavnehuset. Havnehuset indeholder bad og toiletter, også til handicappede ogtil familier, samt møntvask. Ring eller SMS til havnefogden på 40194736 elleremail havnekontoret@soefronten.dk for pladsreservation til din båd.
I havnehusets findes den hyggeligerestaurant "Terrassen". Bordreservation på telefon 55450041.
Havnen har trådløst Internet (Hotspot),således at sejlerne i store dele af havnen kan anvende Internettet framedbragte laptops.
Få meter fra havnen ligger enbørnevenlig sandstrand (Blå Flag) med beach volley. Tennis- og petanquebanefindes også ved havneområdet (udstyr kan lejes i havnehuset), og der er blot 4km til en 18-huls golfbane i international standard (www.nngk.dk) med busforbindelse.
Planlæg en "overliggerdag" medmasser af oplevelser. Kør medbussen de 10 km til Næstved, som eren af Danmarks ældste byer, der er kendt for sine middelalder huse og kirker.Danmarks mindste rytterstatue, grundlæggeren af byen i 1135 Peder Bodilsenfindes på Hjultorvet. Næstved er en god handelsby med torvedage og et væld afspændende forretninger, restauranter og fortovscafeer. Susåen løber igennembyen og forbi det smukke Herlufsholm med Kirke og Kloster, Kostskole siden1565.

Kilde:  www.soefronten.dk


 

 
www.oline-bloch.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net